Opinie.pl – zarabiaj na wypełnianiu ankiet – wypłacaj już od 50zł

Jedna z czytelniczek bloga poleciła mi również dołączenie do serwisu opinie.pl, który oferuje zarabianie pieniędzy za każdą wypełnioną ankietę. W zasadzie zdobywa się tutaj punkty, które później można wymienić na prawdziwe pieniądze.

Średnio za ankietę dostaje się około 500-1000 punktów. Aby wypłacić 50zł trzeba ich nazbierać 10.000. Wychodzi, że średnio co 10 ankiet można sobie wypłacić pieniądze na konto bankowe.

opinie strona głóna
opinie.pl strona główna

W 6 dni mam już uzbierane ponad 7000 pkt, średnio mam 1 ankietę dziennie. Czas na ich wypełnienie to około 20 minut (czasem nieco więcej, przeważnie mniej).

Jeśli ktoś chciałby też tak zarabiać, to proszę zapisz się z mojego linku na dole. Pomoże mi to utrzymać rodzinę a Ciebie nic nie kosztuje. A jak już założysz swoje konto na opinie.pl, to możesz również polecać program innym osobom i tym samym zwiększać swoje zarobki w panelu.

13 komentarzy
  1. Ankietowa Adrianna
    Ankietowa Adrianna
    31 lipca 2019 o 13:22

    Sama tutaj zarabiam od bardzo dawnaaa a oto i moja wyplata za ostatnie 2 tygodnie:

    Odpowiedz
    • Tomasz Kanister
      Tomasz Kanister • Autor •
      31 lipca 2019 o 22:24

      Miło widzieć osobę, która też zarabia w opinie.pl 😀 Dziękuję za dowód wypłaty i niech Ci takich kwitów przybywa co parę dni :-)))))))

      Odpowiedz
  2. Agnieszka8
    Agnieszka8
    4 października 2019 o 19:50

    Dobry wybór Tomku, ten serwis faktycznie daje zarobic i wyplaca pieniadze. Ja jestem w okolo 40 panelach ale ten ma najwiecej i najlepiej platnych ankiet. Jak chcesz to Ci wysle moja liste na maila.

    Odpowiedz
    • Tomasz Kanister
      Tomasz Kanister • Autor •
      5 października 2019 o 12:53

      Jasne, pisz do mnie poprzez zakładkę kontakt. Czekam na informacje :-)))))

      Odpowiedz
  3. Żaneta
    Żaneta
    5 października 2019 o 00:16

    Dziękuje za wszystko. Ten sposób zmienił moją sytuację finansową i mogę spłacić chwilówkę z którą zwlekałam!

    Odpowiedz
  4. Wawrzyniec
    Wawrzyniec
    6 października 2019 o 11:33

    Dołączyłem mam nadzieje ze tez zarobie sporo 😀

    Odpowiedz
    • Tomasz Kanister
      Tomasz Kanister • Autor •
      11 października 2019 o 22:04

      Na pewno zarobisz kolego!

      Odpowiedz
  5. Lena
    Lena
    9 października 2019 o 12:11

    zapisałam się z linku

    Odpowiedz
  6. Keni
    Keni
    10 października 2019 o 01:04

    Dziękuje za wszystko. Ten sposób zmienił moją sytuację finansową i mogę spłacić chwilówkę z którą zwlekałam!

    Odpowiedz
    • Tomasz Kanister
      Tomasz Kanister • Autor •
      11 października 2019 o 22:05

      Super że się przyczyniłem do poprawienia Twojej sytuacji finansowej!

      Odpowiedz
  7. Brayan
    Brayan
    10 października 2019 o 14:52

    Szacun za włożoną pracę na tej stronie!

    Odpowiedz
    • Tomasz Kanister
      Tomasz Kanister • Autor •
      11 października 2019 o 22:05

      Dzieki!

      Odpowiedz
  8. Tomasz Kanister
    Tomasz Kanister • Autor •
    22 października 2019 o 20:41

    Kolejna wyplata w drodzeeeeee! Dam znac jak dojdzie 😀

    Odpowiedz
Napisz komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola oznaczone * są wymagane.


The maximum upload file size: 2 MB.
You can upload: image.